Home 
Over mijzelf
Medewerkers
Instructie
Stichting "Dag van het barokke paard"
Mijn paarden 
Nieuws 
Te Koop
Spullen te koop
Herplaatst / Verkocht
Testimonials
Publicaties
Foto's
Veulens
Dekhengsten
Lusovision
Links / Adressen
Contact
Te koop (Nederland)

"Quality Control"

Wij stellen hoge eisen aan onze verkoops paarden, en gaan ze stuk voor stuk zelf uitzoeken in Portugal. De paarden die door ons geïmporteerd worden zijn ALLEMAAL klinisch en röntgenologisch gekeurd en keurig vervoerd door John Parker International. Kwaliteit en gezondheid staat bij ons op één!
Aan een goede Lusitano hangt een prijskaartje... zeker in vergelijking met de KWPN ers die tegenwoordig te koop worden aangeboden; U moet voor een aansprekend, goed gefokt en gezond veulen denken aan een prijs van 4,000 euro. Gekeurde, volwassen en bereden zuivere Lusitanos kosten al snel tussen de 7,000 - en 10,000 euro; eenmalige investering voor een leven lang plezier! De Nederlandse Lusitano populatie heeft niets aan 'middelmatigheid'.....daar kunnen en willen wij ons niet mee vereenzelvigen.

Om u een idee te geven van de prijs klasse waarin de verschillende paarden vallen hebben wij de paarden ingedeeld in 'kleuren'. Kijk naar de kleur van de omlijsting van het paard; dit geeft u al een indicatie.
Voor de exacte prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. gabyandphilonthehill@planet.nl of t.pennings@zonnet.nl
Informeert u ook eens naar de paarden die wij in 'de stille verkoop' hebben.

Prijzen:

Tot € 5,000    
Van € 5.000 t/m € 7.000    
Van € 7.000 t/m € 9.000    
Van € 9.000 t/m € 11.000    
Boven de € 11.000  


M- Laureus - Cruzado

Larry, Zoals we hem noemen, is een bijna 5 jarige Lusowarmblood ruin. Zijn moeder is de mooie zuivere Lusitano merrie Divertida (Vigoroso da Broa) en zijn vader Desperando, een zoon van Desperados.
Dit zachtaardige heerschap is een genot om te rijden! Hij is ongecompliceerd, welwillend, stabiel en uitermate vriendelijk. Hij is geboren en getogen in Portugal en eind september door ons geïmporteerd. Onder het zadel is de basis netjes bevestigd en hij loopt al keurig in balans en fijn in verbinding. Larry beweegt recht en ruim en is echt een elegant damespaard.
Larry is in Portugal gecastreerd en gekeurd. Momenteel meet hij 161cm. Hij staat op kwalitatief mooie blote voeten, is netjes gevaccineerd, staat graag in de wei, en is bij ons ook al naar de tandarts geweest.
Dit paard houdt van mensen en is nu toe aan een prachtig avontuur met zijn eigen mens.
Bij serieuze interesse bent u van harte uitgenodigd om kennis met hem te komen maken. gabyandphilonthehill@planet.nl

Paloma

Binnenkort bij ons in Nederland, deze zeer rastypische zuivere Lusitano jaarling merrie. De uitermate vriendelijke Paloma is een dochter van Ulisses uit de merrie Gueritta Rio Frio. Ze wordt op 1-04-2021 twee jaar. Geschatte eindstokmaat: 160cm. Kleur: schimmel. Deze jonge dame kan uitermate goed bewegen!
Zoekt u voor de toekomst een knappe Lusitano met een fijn karakter (sport en fokkerij) dan zou Paloma een interessante optie kunnen zijn. gabyandphilonthehill@planet.nlHERPLAATST | EvitaHERPLAATST | NevarOSIRIS | HERPLAATSING | The best of both worlds

Voor de fokker/eigenaar willen wij deze beauty onder de aandacht brengen van de ECHTE liefhebber.
Ozzy is gefokt uit de oudste PRE (moeder) en Lusitano (vader) lijnen en is een woest aantrekkelijk twenter. Ze heeft de kleur van haar vader Phoenix, zijn mooie behang en zeker ook zijn uitstraling en hardheid!
Osiris is een zeer correct gebouwde jonge merrie met een open en nieuwsgierig karakter. Ze staat met een aantal KWPN leeftijdsgenootjes in een kleinschalige opfok en zij is absoluut het anker in de groep. Haar vriendinnen wenden zich tot haar in momenten van spanning en onzekerheid - Ozzy is wijs en weet altijd rust te herstellen. Haar energie is heel plezierig en zacht. Ze is beslist wijs voor haar leeftijd.
Voor dit prachtige jonge Iberische prinsesje zoeken wij een amazone met gevoel, ervaring, een groot paardenhart, met de juiste intenties die geen haast heeft want ze is nog maar twee. Ozzy is een héél bijzonder paardje en zij verdient het om te kunnen verbinden met een héél bijzonder persoon.
Heeft Ozzy u geraakt, stuur mij dan een mail voor nadere informatie en eventueel een eerste kennismaking. gaby.vegelin@lusitano-paarden.nl

VERKOCHT | Ludovico

VERKOCHT | Mondego PSL

SUCCESVOL HERPLAATST | Islera

VERKOCHT | Huri de Ceia
Oeste

Te koop, van bevriende fokker en Portugal, deze zeer aansprekende jonge lichte valk hengst.
Oeste heeft een evenwichtig nieuwsgierig karakter, beweegt zeer correct en heeft een bijzonder degelijk sterk fundament.
Er lopen al een paar nakomelingen van zijn moeder in Nederland en dat zijn stuk voor stuk sterke, duurzame ongecompliceerde paarden waar de eigenaren veel plezier aan beleven. Oeste geeft u de kans om voor een correcte prijs in het bezit te komen van een bijzonder leuke hengst met een speciaal jasje. Oeste kan eventueel nog iets langer bij zijn fokker blijven. Castratie aldaar is ook mogelijk.VERKOCHT | Mistereo

Meandro

Meandro komt van dezelfde stoeterij als Mistereo en is eveneens 3 jaar. Hij is iets minder barok qua exterieur maar niet minder fijn om mee te werken. Hij is gecastreerd en er is heel voorzichtig begonnen met de kleuterschool. Meandro is een zoon van Violino do Retiro uit de merrie Xistosa (Gazoso). Het is een vriendelijk, kalm paard die netjes aan de longe loopt, keurig reageert op stem commando's en veel vertrouwen heeft in de mens. Meandro is een elegante verschijning, heeft 3 correcte gangen en zijn eindstokmaat zal ruim boven de 160cm uitkomen.

Te koop veelbelovende jonge Lusitano merrie

Deze twee jarige schoonheid is een dochter van de succesvolle dressuur hengst Distúrbio. Ze is vriendelijk, elegant en kan echt boven gemiddeld goed bewegen. Voor iemand die een jonge merrie zoekt met veel toekomst potentie voor de sport, is dit een prachtige kans om iets bijzonders in handen te krijgen.HERPLAATST | Dinamico PRE
VERKOCHT BELGIË | Lão - PSLVERKOCHT | IBIS

HERPLAATST | Duende PSL

VERKOCHT | Noémia de PortugalSUCCESVOL HERPLAATST | Imperial


Felicidade (Blijft behouden voor Clairmont's Lusitano's)
VERKOCHT | Fascinante - PSL

Deze mooie Fascinante hebben wij in Portugal 'opgespoord' en aangekocht. Hij voldoet helemaal aan onze strenge selectie eisen/criteria. Fascinante is 7 jaar oud, heeft als vader de door de APSL recommended hengst Salitre, meet 157cm, is 'easy to handle' en meegaand en heeft fijne gangen. Hij is altijd van een particulier geweest (voorgeschiedenis van A tot nu bekend). Hij is op 17 oktober in Portugal gecastreerd. Inmiddels is deze kleine atleet al weer twee maanden in Nederland en is hij super geaard en fijn aan het werk. U bent van harte welkom om kennis met hem te komen maken op "De Traai" in Leersum.

Voor meer informatie: gabyandphilonthehill@planet.nl of gaby.vegelin@lusitano-paarden.nl.


VERKOCHT | Favorito


VERKOCHT | Horizonte - Cruzado Portugues

HERPLAATST | Caloroso - Cruzado Portugues

Luzidio

Te koop, direct van de fokker in Portugal, deze vriendelijke aansprekende 2 jarige Lusitano hengst. Dit knappe jonge paard is plezierig in de omgang, heeft een prachtig rastypisch front en beweegt met veel afdruk, souplesse en ruimte. Zoekt u een interessante dressuur belofte voor de toekomst, dan is dit misschien een prachtige kans.
Luzidio heeft in mei 2017 een stokmaat van 153cm. Voor meer informatie kunt u mailen met gabyandphilonthehill@planet.nl

Geplaatst op: 12-05-2017Uit de verkoop - wordt door Monte de Portugal aangehouden voor sport en fokkerij | Joelho de Portugal


VERKOCHT | Fiuza de Portugal
VERKOCHT | Enseada

Leuk ter inzage

VERKOCHT | Alicate do Pinheiro
VERKOCHT | FuFurabolos
VERKOCHT | Edyjoca do Parisol


HERPLAATST | Castelhano de Estepa

Geplaatst op: 14-08-2015
HERPLAATST | Gabador PSL
Lindeza ontdekt de wereld. Voetballen doet ze graag al weet ze nog niet precies hoe ze de bal het beste kan raken. Op de deze foto is ze 10 dagen oud.
Verkocht naar Duitsland | LindezaHERPLAATST | TuhezVERKOCHT | Damastor
(HERPLAATST) Prachtige grote charismatisch ruin.
Juno(VERKOCHT) JoyaJairo

Te koop direct van de fokker, dit bijzonder fraaie Lusitano hengstveulen. Jairo is een zoon van de merrie Zirca en de bekende valk hengst Verdilhão.
Jairo kan vreselijk mooi draven en heeft volkomen rechte gangen. Het is een uitermate vriendelijk veulen die veel in handen is. Het is om te zien echt een hengstje met een mooi sprekend hoofd, genoeg 'body' en een sterk en degelijk fundament.
Mocht u hem in het echt willen zien breng ik u graag in contact met zijn fokker/eigenaar. gabyandphilonthehill@planet.nl

Geplaatst op: 10-06-2014(VERKOCHT) Ciribaldi

(VERKOCHT) Gazefiro

Da Vinci Code

Te koop direct van de fokker, deze prachtige chique 4,5 jarige valk hengst. Da Vinci Code is een fijn te rijden jonge hengst met correcte bewegingen en een prachtig exterieur. Hij heeft een vriendelijk karakter en zou voor veel verschillende disciplines geschikt kunnen zijn, maar heeft ook bslist 'dekhengst potentieel'. Hij komt uit de merrie Que-Inca (goedgekeurd met 80 punten) en de zeer rastypische valk hengst Verdilhao (goedgekeurd met 72 punten).

Klik hier voor een filmpje.

Geplaatst op: 07-12-2012

(VERKOCHT) Divino


Gemaakt door: Nederlink webdesign Copyright 2011 Lusovision